December 1, 2017

Please reload

Recent Posts

Tilbagebetaling af Plusvalia

October 9, 2017

 

 

Kan jeg kræve den plusvalia tilbage, jeg allerede har betalt, fordi jeg har solgt min ejendom med tab?


For nogle uger siden ændrede De Spanske Domstole loven; Plusvalia er en skat man betaler på differencen mellem køb- og salgsprisen på din ejendom. Dette omfatter huse, kontorer, forretninger, butikker og parkeringspladser.

Under krisen fik mange folk tab, da de solgte deres ejendom. men det lokale rådhus anvendte en formel til at bestemme værdien af ​​ejendommen. Denne formel afspejlede ikke markedsprisen for den solgte ejendom. Teoretisk set, er det på grund af denne formel, at det nu er muligt at kræve sin plusvallia tilbage, hvis man solgte sin ejendom med tab. Du kan også gøre krav på det, hvis banken har taget din ejendom. Fik du en bøde på grund af for sen indbetaling af din plusvalia kan du også gøre krav på den.

Tidsfristen for ansøgning er fire år fra salgdatoen. Du skal kunne bevise, at du har betalt plusvalia.

Vi har kunder, der allerede har gjort krav. Juridiske gebyrer varierer fra 300 til 800 euro afhængigt af det krævede beløb.

Iustalex har 25 års juridisk erfaring, vi taler engelsk og skandinavisk og er på listen. Vi kan hjælpe dig med at søge om tilbagebetaling af din plusvala, kontakt os for mere information.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive