December 1, 2017

Please reload

Recent Posts

El Tribunal Supremo establece que conducir sin haber obtenido nunca el carné es delito

November 23, 2017

 

Así se ha establecido en una sentencia, que conducir vehículos a motor sin haber obtenido nunca el carné es un delito, y no una infracción administrativa, y no requiere que el conductor haya puesto en un peligro concreto la seguridad vial ni cometido una maniobra antirreglamentaria.

The Supreme Court in Spain establishes that driving without ever obtaining the driver license is a crime.

 

It has been established in a ruling that driving motor vehicles without ever obtaining the license is a crime, and not just an administrative infraction, and that it doesn´t require that the driver has put the road safety in a particular danger or committed an unlawful maneuver.

Den spanske højesteret konstaterer, at køre uden at nogensinde have fået et kørekort er nu en forbrydelse.

 

Det er fastslået i en retsafgørelse, at kørsel af køretøjer med motor, uden nogensinde at have fået et  kørekort er nu en forbrydelse og ikke længere en administrativ overtrædelse og at det ikke kræver at føreren har bragt trafiksikkerheden i fare eller begået en ulovlig manøvre.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive